Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišao ih i ministar

Turističko-ugostiteljska škola u Splitu postaje Regionalni centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cilj ovog projekta je pripremiti buduće zaposlenike na zahtjeve koje sa sobom nosi turizam.

Turističko-ugostiteljska škola u Splitu postaje Regionalni centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu, za što joj je iz sredstva Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna osigurano 74 milijuna kuna. Cilj ovog projekta je pripremiti buduće zaposlenike na zahtjeve koje sa sobom nosi turizam, podjednako u hotelijerstvu i gastronomiji. Planirano je da se usavršavanje i osposobljavanje budućih turističkih djelatnika temelji na stvarnim potrebama poslodavaca.

Pročitajte i ovo Saša Kopljar TRAJNO UREĐENO Hrvatska i Italija potpisale važan ugovor o razgraničenju u Jadranskom moru: Pogledajte što to znači Informer: Plaće - 3 EKONOMSKI POJMOVNIK Znate li koja je razlika između neto i bruto plaće, ali i od čega se plaća sve sastoji?

"Na taj način konačno dižemo ljestvicu želje, kvalitete, za školovanjem kadrova u Republici Hrvatskoj. Konačno čovjek postaje pravi ključ uspjeha u turizmu, a ne samo investicije, a ne samo brojanje turista, i svega onog drugog što ide s tim", rekao je ministar turizma Gari Cappelli.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene