Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI ASFALT U PULI

Potukli se zbog parkinga: Visoke temperature i tanki živci kumovali sukobu, pozvana i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesnosne vrućine i problem prometnih gužvi kombinacija je koja je, kako se čini, imala utjecaja i na strpljenje vozača u Puli kojem je zasmetao nepropisno parkirani kamion dostave namještaja pa je došlo i do sukoba.

Dostavno vozilo blokiralo je jedno vrijeme ulaz u dvorište tri stambene zgrade u subotu u Puli. 

Jedan od stanara nije mogao doći do svojeg parkirnog mjesta pa je nastao prometni čep te je došlo i do sukoba, kako se čini, s radnicima koji su vozili dostavno vozilo, kako je opisao i zabilježio trenutak sukoba fotoreporter agencije Pixsell.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvavi pir Mladić iz obračuna sa svadbe u Imotskom plakao pred sucem: "Htio sam ga odmaknuti. Molim Boga da bude dobro"

Glasnogovornica Istarske policije Suzana Sokač kazala je za DNEVNIK.hr da je policija jutros oko 11:30 zaprimila dojavu 58-godišnjaka vezanu za sukob zbog nepropisno parkiranog dostavnog vozila.

No kad je policija izašla na teren, dostavljača više nije bilo tamo. Za više informacija obratili smo se i trgovini čije je dostavno vozilo bilo nepropisno parkirano, a radnici, kako se čini, sudjelovali u sukobu te čekamo njihov odgovor na naš upit.

Istraga se nastavlja, rekli su u policiju uz napomenu da nema dojave o ozlijeđenima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene