Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda do koljena

Prodavači ne odustaju: Tržnica u Rijeci i dalje je pod vodom, a već sutra stižu nove oborine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vremenske neprilike proteklih su dana uzrokovale velike probleme na Jadranu, a obilne kiše i podizanje mora uzrokovali su pravu poplavu na riječkoj tržnici.

Riječka tržnica već je danima pod vodom, koja na nekim dijelovima seže i do koljena. Ipak, to nije spriječilo riječke prodavače, pa se prodaja i dalje odvija na štandovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Novo pogoršanje je pred nama, ali neki će u lijepom vremenu ipak uživati duže: Meteorolog donosi detalje LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Premda se vrijeme danas nakratko smirilo, već se sutra na području sjevernog Jadrana - osobito u Istri, području Rijeke te dijelu Gorskog kotara očekuju nove oborine te su mogući problemi s poplavama i izlijevanjem rijeka.

U petak, ali i za vikend bit će nam kišovito, oblačno, ali i dalje iznadprosječno toplo uz temperature od 15, na Jadranu i do 20 stupnjeva. Smirivanje vremena očekuje se u ponedjeljak.

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene