Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beljak, Mesić, Orešković...

POLITIČKI VRH U BARBANU Tradicionalnu vitešku igru političari iskoristili za kampanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Trka na prstenac" posljednjih je godina postala sve popularnija za građane, ali i političare

Državni vrh i brojni predstavnici stranaka koje izlaze na nadolazeće izbore našli su se u istarskom Barbanu.

Pročitajte i ovo Ilustracija USUSRET IZBORIMA Jesu li političari odgovorni za govor mržnje ispod svojih objava na društvenim mrežama? Lee Jae-myung Priznao "Ne želim da on to postane!" Muškarac optužen da je nožem izbo južnokorejskog političara: To je napravio iz suludog razloga

"Trka na prstenac" tradicionalna je viteška igra koja je posljednjih godina postala sve popularnija za građane, ali i političare. Mnogi ju uspoređuju sa sinjskom Alkom, a označava i približavanje kraja ljeta.

Zbog velikog broja građana koji dolaze na ovaj događaj političari su ove godine "Trku na prstenac" iskoristili za kampanju.

'Ja se nadam da će, što bih volio vidit, što do sad još nisam toliko vidio su te reforme, do sad vidimo samo neke običaje, mislim što će se obećati, nekakve brojke. Ali koje su to konkretne reforme to još sada nismo možda čuli', rekao je Tihomir Orešković.

'Drago mi je da sam tu, ovo je kraj ljeta zadnji dani za kratke rukave', rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji, kaže, za ovo događanje poziv ima već osam godina, ali ove godine je ulovio vremena za doći.

'Svi se žele naslikat misle da im može pomoć u izborima', rekao je Stjepan Mesić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene