Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2020. u čavoglavama

Thompson potvrdio da će pjevati na splitskoj Rivi na dan Oluje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marko Perković Thompson održat će 4. kolovoza, uoči obljetnice "Oluje", koncert na splitskoj Rivi, potvrdio je pjevač u utorak na svojem profilu na društvenoj mreži.

Tako se odazvao na poziv Koordinacije branitelja grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da održi koncert uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 1 nestajalo struje Uoči obljetnice Oluje koncerti Thompsona i Škore: "Nosite znakovlja hrvatske pobjedničke vojske, nijedna druga"

O mogućnosti da se taj koncert održi u Splitu prošlog je tjedna novinarima najavio sam gradonačelnik Krstulović Opara, koji je tom prilikom rekao da se s udrugama branitelja vode razgovori i da još ništa nije odlučeno, a na pitanje koliko će stajati koncert odgovorio je da je u gradskom proračunu za državne blagdane, manifestacije i praznike predviđeno 1,5 milijuna kuna. Gradonačelnik je tada rekao i kako nikog posebno nije zvao na koncert, no svi su dobrodošli.

 

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON - 4. 08.2019. SPLITSKA RIVA Dragi prijatelji, Marko Perković Thompson se odazvao na poziv...

Posted by Marko Perković Thompson on Tuesday, 30 July 2019

 

O tome je li uistinu dogovoren Thompsonov koncert na Rivi gradonačelnik ni danas nije želio konkretno odgovoriti iako su novinari primijetili da prije konferencije za novinare u Splitsko-dalmatinskoj županiji nešto potpisuje zajedno s predsjednikom Hrvatskoga časničkog zbora grada Splita Zoranom Buzdovačićem.

"Mi se dogovaramo i želimo taj koncert, a o svim pojedinostima i potpisivanju ugovora te elementima tog ugovora bit ćete obaviješteni nakon što on bude potpisan", odgovorio je gradonačelnik Krstulović Opara.

Toga dana u Trilju koncert će održati predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene