Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak suđenja za INA-MOL

Svjedočio Robert Ježić: Plaćali su se troškovi dečka Sanaderove kćeri u New Yorku, to je koštalo 250.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljeno je suđenje Ivi Sanaderu na zagrebačkom Županijskom sudu u aferi INA - MOL.

Na ročištu je ponovno svjedočio Robert Ježić. Na pitanje je li ikad Sanader od njega tražio da mu da 5 milijuna eura, Ježić je odgovorio da bi isplata većeg iznosa sa švicarskog računa alarmirala vlasti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera Ina-MOL Kosor na suđenju Sanaderu: Mesić me tražio da skinem oznaku tajnosti s dokumentacije za izmjenu dioničarskog ugovora" Slika nije dostupna 3 mjeseca rehabilitacije Suđenje za aferu Ina-MOL nastavit će se bez Sanadera koji inzistira na operaciji, iako nije hitna

Na pitanje odvjetnika Zsolta Hernadija je li išta plaćao Sanaderu, odgovorio je da je podmirivao troškove dečku Sanaderove kćeri.

2010. godine plaćeni su računi i troškovi stana, poslovnog prostora i putovanja dečku Sanaderove kćeri, a radi se o iznosu od oko 250 tisuća eura, doznala je reporterka Dnevnika nove TV Josipa Krajinović.

Ježić je kazao da je s računa svoje švicarske tvrtke plaćao troškove boravka dečka Sanaderove kćeri u New Yorku. Kazao je i da će svoje tvrdnje potkrijepiti dokumentacijom na sljedećem ročištu.

Sljedeće ročište zakazano je za 10. svibnja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene