Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riješite se bolova

Svaka druga Hrvatica pati od proširenih vena: Poduzmite nešto već danas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imate li problema s proširenim venama? Sramite li se kad pogledate svoje noge? Niste jedini! Jeste li znali da ovaj bolni problem uzrokuje neugodnosti gotovo svakoj drugoj Hrvatici (a ni muškarci nisu pošteđeni)?

Pokušali ste sve, ali ništa vam nije pomoglo? Jesu li vam savjetovali pregled koji puno košta, pored toga i lista čekanja beskrajno duga, a vi ne možete više ni stajati bez da se pritom ne osjećate kao da vam noge teže 100 kg i uz to su prekrivene ružnim ljubičastim mrljama?

Pročitajte i ovo PR ŠOKANTNI PODACI Svaka 2. Hrvatica pati od proširenih vena. Poduzmite nešto već danas! Slika nije dostupna ŠOKANTNO: ZABRINJAVAJUĆI PODACI Svaka 2. Hrvatica pati od proširenih vena. Poduzmite nešto već danas!

Operacija proširenih vena može biti vrlo bolan proces – baš i nije ugodno kad vam kirurg reže vene duboko u bedrima! Unatoč visokoj učestalosti bolesti i opasnostima koje se kriju u zadebljanim i bolnim venama, troškovi operacije još uvijek nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem.

Što uzrokuje nepodnošljive bolove i oticanje u nogama?

Vene su krvne žile kojima krv teče prema srcu i najveći su krivac što su vaše noge pune izbočina i modrica. Venski zalisci sprječavaju vraćanje krvi prema stopalima – kada ovi zalisci izgube elastičnost, oni omekšaju i više ne mogu obavljati svoju funkciju pa se krv u velikim količinama nakuplja u nogama.

I baš ova povećana količina krvi koja nigdje ne istječe uzrokuje plave i ljubičaste otekline koje u najgorem slučaju potpuno izobličuju kožu na nogama. Kad se pojave prvi znakovi vidljivih vena potrebno je hitno reagirati kako bi se spriječile opasne posljedice.

Ne radi se samo o estetskom problemu - proširene vene su opasna bolest

Mnoge žene se suočavaju s ovim problemima:
• bol u nogama (posebno noću i kod sjedenja)
• vrlo vidljive natečene vene ljubičaste ili plave boje
• natečeni gležnjevi i svrbež
• grčevi u potkoljenicama
• peckanje oko zadebljanih vena
• teške noge nakon dugotrajnog stajanja ili sjedenja itd.

Najveći problem proširenih vena je u tome što situacija može biti samo gora – bol, grčevi i oticanje ne nestaju nakon što se jednom pojave. Osim toga, ugrožavaju zdravlje cjelokupnog kardiovaskularnog sustava.

Budući da ovo stanje može biti vrlo opasno jer može dovesti do iznenadnog krvarenja, čireva i venske tromboze, svakako će vam savjetovati laserski tretman ili operaciju proširenih vena. Ove vrste operacija su skupi invazivni postupci koji zahtijevaju anesteziju. Osim toga, mogu ostaviti trajne posljedice na živcima, modrice i izazvati bolest dubokih vena, tako da se liječenje tu ne završava. Vaša alternativa je 100% prirodno rješenje za uklanjanje proširenih vena.

Što uzrokuje ružne otekline, bol i svrbež nogu i kako to spriječiti?

Vene u nogama i stopalima se šire – to se može dogoditi već u ranim godinama - više od 50% žena koje pate od teških posljedica proširenih vena se s tim susretne u dobi od 60 godina.

Vene se uporno šire i uzrokuju neugledan izgled uglavnom zbog:

• povišenog tlaka u donjim ekstremitetima
• nasljedne sklonosti
• oštećenja krvnih žila
• hormonske neravnoteže
• prevelike tjelesne težine
• trudnoće
• predugog stajanja ili sjedenja
• pušenja itd.

U velikom broju slučajeva proširene vene su posljedica genetskog nasljeđa, načina života i sveukupnog zdravstvenog stanja. Možemo puno učiniti već time da smršavimo, smanjimo broj sati koje provodimo sjedeći ili stojeći, više vježbamo. Nažalost, ovo rješenje ne pomaže ako su se proširene vene već pojavile – jer tada već ugrožavaju zdravlje cijelog tijela.

Znanost potvrđuje: sada se možete riješiti proširenih vena 100% prirodnim putem s testiranom revolucionarnom formulom koja sadrži 5 prirodnih sastojaka.

Ako se pojave bilo kakvi simptomi proširenih vena, pa čak i u blažem obliku – ne čekajte! Boli, svrbeža i zadebljalih vena se možete lako riješiti već u ranoj fazi.
Konačno i u Hrvatskoj možete nabaviti Vein Stopper – revolucionarno rješenje u borbi protiv proširenih vena s djelovanjem na više razina.

Vein Stopper sadrži kombinaciju probranih i ispitanih prirodnih sastojaka koji na revolucionaran način rješavaju probleme s proširenim venama – bezbolno i učinkovito:

• drastično smanjuje natečene i zadebljane vene
• brzo ublažava bol, svrbež i grčeve u nogama
• ojačava i doprinosi zdravlju stijenki krvnih žila
• obnavlja oštećenu kožu
• vraća vitalnost teškim i umornim nogama
• vraća prirodnu fleksibilnost i elastičnost kože
• uspostavlja normalan protok krvi, zbog čega se vene povlače

Zašto je Vein Stopper krema tako učinkovita u rješavanju problema s proširenim venama već nakon prvog nanošenja?

Krema Vein Stopper je dokazano učinkovita, potpuno prirodna alternativa skupim operacijama i invazivnim zahvatima. Vein Stopper djeluje strateški uz kombinaciju 5 iznimno moćnih prirodnih sastojaka koji već nakon prvog nanošenja olakšavaju bol, smiruju upalu i njeguju otečene i proširene vene:

Aloe vera: savršena biljka koja dokazano pomaže kod bolesti kože, proširenih vena, opeklina, zacjelivanja rana itd. Potiče stvaranje kolagena i igra iznimno važnu ulogu u smanjenju zadebljanih vena.

Ulje šipka: top izbor za olakšavanje bolova, opuštanje i umirivanje mišića, pomaže kod umornih i teških nogu, njeguje kožu i izglađuje ožiljke.

Veprina: ima jako protuupalno djelovanje, smanjuje proširene vene i hemoroide. Jača stijenke krvnih žila, poboljšava mikrocirkulaciju i zaustavlja curenje kroz kapilarne stijenke. Pomaže kod umornih i otečenih nogu.

Arganovo ulje: prava je riznica hranjivih tvari za kožu pa se koristi za liječenje brojnih kožnih problema, kao što su akne, ekcemi, psorijaza pa čak i trovanje kože. Sprječava staranje kože i smiruje nadraženu kožu.

Zlatnica: sadrži veliki broj lipofilnih flavonoida i zato je iznimno učinkovita u liječenju reume i artritisa, a također se koristi i za smanjenje bolova i ublažavanje oteklina.

Dokazano djelovanje formule s 5 učinkovitih sastojaka u borbi protiv proširenih vena ne samo da će vas osloboditi bolnih nogu – već ćete i uštedjeti puno novca koji biste inače potrošili na skupe i bolne operacije proširenih vena.

Odlučite se za prirodnu, učinkovitu i dokazanu formulu koja će vašu kožu učiniti glatkom te vas osloboditi bolova i grčeva u nogama.

Riješite se proširenih vena i bolova u nogama! Iskoristite akciju samo za vas – samo danas 50 % popusta!

Zašto biste trpjeli jake bolove i plaćali skupe operacije kada se već danas možete riješiti proširenih vena na 100% prirodan način.

Iskoristite jedinstvenu priliku – AKCIJA JE OGRANIČENA: samo za čitatelje ovog članka smo pripremili čak 50 % popusta na revolucionarnu kremu Vein Stopper!

Uštedite čak polovicu vrijednosti ove izvrsne kreme. Umjesto za 599,94 kn sada je možete dobiti za samo za 299,97 kn OVDJE.

Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene.

 

 



 




 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene