Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužen za obiteljsko nasilje

Suđenje Alojzu Tomaševiću: Supruga Mara sudu priložila fotografije ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Slavonskom Brodu nastavljeno je suđenje požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje i nanošenje ozljeda supruzi Mari Tomašević.

Ona je sudu predočila fotografije i snimku na DVD-u, koje, kako kaže, dokazuju da je bila žrtva nasilja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održane završne riječi Nastavljeno suđenje Alojzu Tomaševiću za nasilje u obitelji: "Ovdje sam zapravo ja žrtva" Slika nije dostupna Optužbe za nasilje u obitelji Tomašević se nije pojavio na ročištu: "Ovo prelazi granicu ukusa. Ako ne dođe sljedeći put, dovest će ga policija"

Svjedočila je kuharica Marija Jozić, koja je s Marom Tomašević radila u školi. Izjavila je kako nije primijetila nikakve ozljede na Mari Tomašević, na što je ona ustvrdila kako ih i nije mogla vidjeti jer je tada bio godišnji odmor.

Na suđenju je trebala svjedočiti i Manda Kvaternik, sestra Alojza Tomaševića, koja je navodno bolesna pa nije mogla doći.

Rasprava je odgođena, a nastavak je zakazan za petak 29. ožujka.

Podsjetimo, Tomaševiću se u optužnici stavlja na teret da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući u nakani da omalovaži svoju suprugu govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom, istovremeno je rukama hvatao za vrat i pljuskao, čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva.

Aktualno Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor +0 Igor Pavlic, glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu o ubojstvu Smiljane Srnec (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene