Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tramvaji u koloni

Prometna nesreća u Zagrebu: Sudarila se dva automobila, jedan završio na tramvajskima tračnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak ujutro na Aveniji Dubrovnik dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila. Jedan od automobila završio je na tramvajskim tračnicama.

Na križanju Ulice Radoslava Cimermana i Avenije Dubrovnik u Zagrebu u utorak ujutro dogodila se prometna nesreća, potvrdili su nam iz PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac Poginuo 18-godišnjak Policija objavila detalje prometne nesreće u Sisku: Vozač nakon prevrtanja ispao iz automobila Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Nesreća se dogodila oko 8:40, a u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila. Jedan od njih završio je na tramvajskim tračnicama.

''Išao sam prema tramvajskoj stranici i vidio da pet tramvaja stoji u koloni prije semafora. Onda sam vidio da je na pruzi automobil, taman je tada došla i policija'', rekao nam je čitatelj.

Iz policije kažu da je nastala samo materijalna šteta te da nitko nije ozlijeđen, a okolnosti nesreće utvrdit će očevidom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene