Obavijesti Video Pretražite Navigacija
afera planinska

Sud odbacio prijedlog da se Sanader pusti iz istražnog zatvora, obrana najavila ustavnu tužbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader ne ide na slobodu.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu odbacilo je kao nedopušten prijedlog odvjetnika Ive Sanadera da ga se pusti iz istražnog zatvora.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Slika nije dostupna Afera Hypo S maskom i štakom Sanader došao na ponovljeno suđenje za ratno profiterstvo: ''Nisam kriv''

Zagrebački Županijski sud odbacio prijedlog odvjetnika bivšeg premijera, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

 

 

Kao glavni argument za puštanje iz istražnog zatvora obrana je navela da Ivo Sanader nije dobio obrazloženu odluku temeljem koje je završio u istražnom zatvoru.

Odvjetnica Jadranka Sloković rekla je da je problem što se kao sudska praksa ustalilo da se presude višeg suda ne objavljuju. ''Time što nema objave, ove odluke trebale bi se moći pobijati. Kriva praksa dovela je do toga se istražni zatvor određuje na temelju nepostojeće presude koju nismo vijedli'', objasnila je i najavila ustavnu tužbu.

Predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić objasnio je da su prijedlog odbacili kao nedopušten. ''Taj se prijedlog može staviti našem sudu do pravomoćnosti presude. Presuda je postala pravomoćna i oni su mogli uložiti žalbu Vrhovnom sudu'', objasnio je sudac.

Aktualno "Mama kao mama, sebi je uvijek na zadnjem mjestu": Dirljiva priča o ljubavi majke i kćeri natjerat će vam suze na oči Dirljiva priča majke i kćeri (Foto: Provjereno) Dirljiva priča majke i kćeri (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Dirljiva priča majke i kćeri (Foto: Provjereno) Dirljiva priča majke i kćeri (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 1 Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 1 Foto: PR Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 2 Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 2 Foto: PR Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 5 Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 5 Foto: PR +2 Dirljiva priča o ljubavi mame i kćeri koja nema granice (Foto: PR) - 4 Hrvatska "Mama kao mama, sebi je uvijek na zadnjem mjestu": Dirljiva priča o ljubavi majke i kćeri natjerat će vam suze na oči 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene