Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadglasavanje

TORCIDA OMELA SKUP HDZ-a U SPLITU Skandirali im 'Zakon o sportu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupu HDZ-a u Splitu na kojem je sudjelovao i predsjednik stranke Andrej Plenković, ometan je navijačkim povicima protiv HNS-a.

Danas je u Splitu je održan HDZ-ov predizborni skup za X. izbornu jedinicu. Skup je ometan navijačkim povicima 'Zakon o sportu' i 'Lopovi'.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Osim zvižduka i povika svim političarima, nije bilo većih incidenata na rivi.

 

 

 

 

 

Podsjetimo, Zakon o sportu Predrag Šustar ignorirao je gotovo šest mjeseci. No, u izmjene sporna dva članka krenuo je tek kao tehnički ministar. Izmjene idu na ruku HNS-u, smatra predlagatelj Zakona Srđan Gjurković.

HNS Zakon o sportu ionako ne poštuje, jer se, smatraju, na njih ni ne odnosi. A Zakon je, još prošlo ljeto, po hitnom postupku, donijela SDP-ova vlada.

"Ne može se tako važne stvari donositi bez javne rasprave i mislim da je tu najveća greška prethodnog saziva, da se s time žurilo da se išlo preko koljena", izjavio je Predrag Šustar prije nekoliko dana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene