Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komentirao za dnevnik.hr

''Spaljeni'' Nenad Stazić objasnio zašto bi radije gorio na lomači: ''Kupio sam si kremu protiv opekotina...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedjeljni karneval u Imotskom obilježen je sramotnim spaljivanjem lutaka koje predstavljaju istospolni par koji drži dijete. Na lice djeteta zalijepljena je fotografija SDP-ova saborskog zastupnika Nenada Stazića, koji je za DNEVNIK.hr komentirao taj skandalozan događaj.

"Stvarno mi se više vrti od ove kulture smrti, a budući da to moje tilo mori, neka ove godine nakaradna obitelj s djetetom Nenadom Stazićem gori", rečeno je prije potpaljivanja lutki što su iz prvih redova gledala i djeca.

Pročitajte i ovo Lucija Halužan Hačić u Dnevniku Nove TV - 2 Organizatori šute Stručnjakinja o skandalu na imotskom karnevalu: ''Ovo je nešto sasvim drugačije'' Andrej Plenković osudili čin Stigla reakcija Vlade na sramotu u Imotskom: ''Može se suditi predsjedniku, premijeru... nikako ne manjinama''

''Jutros sam otišao u apoteku kupiti kremu protiv opekotina, pa si sad to terapiram malo'', ironično je u razgovoru za DNEVNIK.hr komentirao Nenad Stazić. Dodao je da mu služi na čast što su ga spalili, kako kaže, takvi primitivci.

''Prije godinu ili dvije spalili su i Antu Tomića. Meni je draže gorjeti na lomači s Antom Tomićem nego živjeti s takvim ljudima'', rekao je Stazić. Kaže da prvo spaljuju lutke, a onda ljude. ''Tako su spalili Giordana Bruna, a njegova inkvizitora Roberta Bellarmina proglasili svecem. To je društvo u kojem mi živimo'', rekao je.

''To su primitivci i katolička Crkva koji idu ruku pod ruku'', zaključio je SDP-ov saborski zastupnik.

Stigao je niz reakcija na skandalozni čin u Imotskom. Zgrožen je predsjednik Zoran Milanović, koji je najoštrije osudio simbolično paljenje. ''Tražim njihovu javnu ispriku i reakciju nadležnih institucija, pogotovo jer su događaj gledala brojna djeca i tako svjedočila širenju mržnje i poticanju nasilja'', napisao je na Facebooku.

SDP-ovac Arsen Bauk podnio je kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene