Obavijesti Video Pretražite Navigacija
radovi u punom jeku

Spajanje posljednjih dijelova Pelješkog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radovi na Pelješkom mostu ne staju ni noću što pruža spektakularne prizore s gradilišta. Spajaju se zadnji dijelovi mosta koji su stigli brodom iz Kine prije 15 dana.

Istodobno s radovima na mostu traju i radovi na pristupnim cestama kako bi sve moglo biti gotovo do ožujka iduće godine. Radovi na mostu trebali bi završiti u siječnju, a očekuje se da će pristupne ceste od magistrale do budućeg čvora Brest biti gotove u ožujku 2022.

Pročitajte i ovo Pelješki most sve bliži završetku - 1 Jedinstvena prilika Pelješki most iz prve ruke: Prošetali smo hrvatskim čudom o kojem su sanjale generacije. Polako poprima svoje konačne obrise

Davor Perić iz Hrvatskih cesta kazao nam je kako su zadovoljni dinamikom izgradnje i najavio kako očekuju da će sve segmente mosta postaviti već u kolovozu, a zatim slijede radovi na opremanju samog mosta kolničkim konstrukcijama i ogradama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Projekt napreduje Pelješki most izranja iz magle: Hrvatske ceste objavile novu snimku iz zraka

Najnoviju impresivnu galeriju Pelješkog mosta pogledajte u prilogu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene