Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ovo nije slika koju želimo poslati turistima''

Vandali uništavali lokal u Zadru: ''Urinirali su po restoranu, bacali stolce, gađali konobare čašama''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica vandala u nedjelju poslijepodne ''porazbijali su pola'' jednog lokala u Zadru.

Jedan zadarski ugostiteljski objekt na svojoj je Facebook stranici objavio kako se u njihovom lokalu dogodio incident. Prema njihovim riječima, skupina vandala napala je dvije osobe i porazbijala dio lokala.

Vlasnika koji je Splićanin su, navode, vrijeđali jer se usudio otvoriti lokal u ''njihovom gradu''.

Pročitajte i ovo Zrakoplov Ryanaira (Foto: AFP) išli na hideout festival Let do Zadra pretvorio se u pravi pakao: Pijani Britanci terorizirali putnike i osoblje, policija ih uhitila čim su sletjeli

Pročitajte i ovo Nevera u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) čupala stabla, rušila kontejnere Nevera u 15 minuta opustošila ulice Zadra: ''Gledaš i ne vjeruješ. Protiv prirode se jednostavno ne može''

''Dragi svi, zbog vandalskog napada dvojice naših sugrađana danas smo, zbog policijskog očevida, zatvoreni do 15h.

Napadači su porazbijali pola lokala stoga ćemo štetu nastojati sanirati čim prije kako bismo bili spremni dočekati vas u dostojnom ambijentu.

Vrijeđanje naših zaposlenika na nacionalnoj osnovi nećemo i ne smijemo tolerirati, vrijeđanje vlasnika lokala, inače Splićanina, jer se drznuo pokrenuti posao u 'njihovom gradu' je najniži oblik primitivizma i necivilizacije i protiv ovakvih stvari ćemo se boriti svim svojim sredstvima i mogućnostima.

Uriniranje po restoranu ispred mahom stranih gostiju, bacanje stolica i gađanje konobara čašama zbilja nije slika koju želimo poslati turistima koji su naš grad, u najboljoj namjeri, došli posjetiti'', navode na svojoj Facebook stranici.

Dvojica pijanih mladića su na krim obradi

Policija je o ovom incidentu dojavu dobila u 12:43. Ondje su zatekli dvojicu muškaraca 28-godišnjaka i 29-godišnjaka kako narušavaju javni red i mir. Verbalno su napali djelatnike i razbijali su inventar. Obojica su bila u alkoholiziranom stanju te su završili u bolnici na pregledu s lakšim tjelesnim ozljedama. Privedeni su u službene prostorije prve policijske postaje u Zadru.

Više detalja, poput motiva ovog incidenta, bit će poznato nakon kriminalističke obrade koja je u tijeku.
 

Aktualno Srbi u Vukovaru odgovorili Penavi: ''Imamo gradonačelnika koji se stavlja iznad Ustava'' Srđan Milaković, zamjenik gradonačelnika reda srpske zajednice (Foto: Dnevnik.hr) Srđan Milaković, zamjenik gradonačelnika reda srpske zajednice (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Saborska zastupnica Dragana Jeckov (Foto: Dnenvik.hr) Saborska zastupnica Dragana Jeckov (Foto: Dnenvik.hr) Foto: Dnenvik.hr +0 Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Srbi u Vukovaru odgovorili Penavi: ''Imamo gradonačelnika koji se stavlja iznad Ustava'' 1/3 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene