Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak s Jandrokovićem

Sindikati predali simboličnih 65 kutija s potpisima: "Pregovori s Vladom ne dolaze u obzir"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inicijativa "67 je previše" i službeno je Saboru predala simboličnih 65 kutija sa 748.624 prikupljena potpisa za raspisivanje referenduma protiv produljenja radnog vijeka.

Prije dolaska u Sabor okupili su se na Katarininu trgu i u povorci s kutijama krenuli u Sabor, gdje ih je primio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Pročitajte i ovo U Barceloni prosvjed protiv amnestije za organizatore referenduma o neovisnosti Španjolska u problemima Prosvjedi, pregovori, moguće formiranje nove vlade: Drama oko pomilovanja katalonskih nacionalista Referendum u Australiji produbile se rasne podjele Australija glasala protiv posebnog statusa Aboridžina

Očekuju da saborska procedura počne što prije, da to ne traje predugo i da se brzo raspiše referendum.

"Zašto 65 kutija, zato što bi sve više od toga bilo previše", poručuju iz Inicijative i dodaju kako u ovome trenutku više nema vremena za pregovore s Vladom.

"Mi smo te pregovore inicirali krajem prošle godine, no Vlada nije mislila da treba s nama sjesti i razgovarati, zato smo došli do prikupljanja potpisa za referendum.

U ovom trenutku, kada je skupljen veliki broj potpisa građana za referendum, mi kao inicijativa nemamo ništa drugo nego da se referendum raspiše, mi imamo odgovornost prema njima, zato pregovori ne dolaze u obzir", poručuju iz Inicijative.

Aktualno Kuščević pomogao mladiću odgovornom za incident na Braču: "Pomažem svim hrvatskim državljanima" Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Lovro Kuščević ministar Uprave (Foto: Dnevnik.hr) Lovro Kuščević ministar Uprave (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Izvrijeđala ministra Kuščevića (Screenshot: N1 televizija) Hrvatska Kuščević pomogao mladiću odgovornom za incident na Braču: "Pomažem svim hrvatskim državljanima" 1/4 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene