Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlične vijesti iz SAD-a

Malena Kiara počela primati terapiju: "Zasad je sve dobro prihvatila, nalazi su uredni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac sedmogodišnje šibenčanke Kiare koja je otišla na liječenje u SAD objavio je na svom Facebook profilu da je djevojčica krenula sa terapijom i da su nalazi i dalje uredni.

"Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja", započeo je svoju objavu Valentino Goršić, otac djevojčice Kiare (7) koja je prošlog tjedna otišla na liječenju u Sjedinjene Američke Države.

"Vaša, naša Kiara je krenula sa terapijom i zasad je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo, ali u San Franciscu niti igla nije problem", dodao je.

Naime, šibenčanka Kiara Goršić boluje od zloćudnog tumora na mozgu te su se prikupljala sredstva da može otići na liječenje u San Francisco. U humanitarnoj akciji prikupljeno je oko 18 milijuna kuna, a Kiara je  prva je pacijentica izvan SAD-a koja će primiti eksperimentalni lijek ONC201.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Uspjeli smo!" Nova nada u borbi protiv zloćudne bolesti: Malena Kiara primljena na liječenje, ide u Ameriku

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba s tumorom VIDEO Malena Kiara s obitelji krenula u SAD na liječenje

Kiara je u svakom slučaju ujedinila cijelu Hrvatsku i pomogla obitelji da njihova kćer dobije novu priliku za život!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene