Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POZVAO STUDENTICU

"Show" portugalskog predsjednika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poziv za pamćenje dobila je jedna studentica. Predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa ju je, naime, osobno pozvao u Lisabon i dao joj mail adresu na koju se može javiti kad stigne.

Studente portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu danas je posjetio predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa koji je u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj. De Sousa je punih sat vremena odgovarao na pitanja studenata i oduševio ih.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Poziv za pamćenje dobila je jedna studentica. Predsjednik Portugala ju je, naime, osobno pozvao u Lisabon i dao joj mail adresu na koju se može javiti kad stigne.

"Ovo ljeto ću provesti dva mjeseca u Lisabonu. Imate li kakav savjet za mene što da radim tamo, osim turističkih obilazaka?", upitala je studentica Martina portugalskog predsjednika. "Prvi je savjet da me dođete posjetiti. I nešto pojesti sa mnom", odgovorio je De Sousa.

Martina nam je kasnije rekla kako je dobila mail na koji se može javiti kada dođe u Lisabon, da dogovori susret s predsjednikom. Upitan hoće li se javiti, kroz smijeh odgovara: "Naravno da hoću!"

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene