Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON PREDSTAVLJANJA PROGRAMA

SDP oštro po Kolindi Grabar-Kitarović: "Najbolja slika njezine vanjske politike je slika ispred ograde Bijele kuće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP je na konferenciji za novinare reagirao na predstavljanje izbornog programa predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u ponedjeljak. Izrečeno je, tvrde, mnogo neistina i insinuacija.

Od tvrdnji da je izvukla Hrvatsku iz regiona, iako je od početka njezina mandata Hrvatska dio Europske unije, do činjenice da je obećala pa na kraju nije otišla u Marakeš i zbog toga nas osramotila pred svijetom.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

Pokazala je, dodaju, da nema nijedan uspjeh kojim bi se mogla pohvaliti, a o njezinoj borbi protiv korupcije najbolje govori druženje s osuđenim dilerima i bjeguncima od hrvatskog pravosuđa.

"Nikada u svojem mandatu, pa ni jučer, gospođa Grabar-Kitarović nije, nismo je čuli da se kritički izjasnila zbog lopova koji su iz Hrvatske pobjegli pred pravosuđem hrvatskim pravosuđem u rezervnu domovinu", kazao je SDP-ov Željko Jovanović.

"Najbolja slika vanjske politike Kolinde Grabar-Kitarović je slika ispred ograde Bijele kuće. Tu je zapela hrvatska vanjska politika", dodao je Joško Klisović iz SDP-a

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene