Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet prehrambenih divova

"Potrebno je održati stabilnost naših kompanija i Agrokora"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici Kraša, Podravke, Vindije, Dukata i Francka, kompanija koje su među najvećim Agrokorovim dobavljačima, sastali su se danas i zaključili kako je potrebno održati stabilnost njihovih tvrtki kao i koncerna Ivice Todorića.

"Pet najvećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj sastalo se danas, a intencija sastanka je bila koordinirati aktivnosti i mišljenja vezana uz situaciju u poslovanju u Hrvatskoj. Prvenstveno mislimo na koncern Agrokor. I što se tiče budućnosti, da koordiniramo aktivnosti koje ćemo voditi sa svim dionicima u tom procesu a tu prvenstveno mislimo na Vladu, Agrokor, koji je naš najveći distributer i kanal za prodaju u RH te ostale financijske institucije", izvijestio je u ponedjeljak nakon sastanka predsjednik Uprave Kraša Damir Bulić.

Detaljnije o zaključcima sastanka, kazao je, znat će se sutra, odnosno narednih dana.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Andrej Plenković kazao je da će danas ili sutra potpredsjednica Vlade zadužena za gospodarstvo Martina Dalić razgovarati s dobavljačima.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene