Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će mu određen pritvor?

Sakrio lice kapuljačom: Mladić osumnjičen za tešku prometnu nesreću u Ilici odveden na ispitivanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
M.K. (20) koji je od četvrtka navečer bio u bolnici nakon što je skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, u utorak je oko 8:30 izašao iz bolnice.

Mladić je otpušten s kirurškog odjela Klinike za kirurgiju u Kliničkoj bolnici Sv. Duh. Izveli su ga policajci u civilnoj odjeći, a ispred bolnice čekala su dva policijska vozila. M.K. je odveden na ispitivanje u prometnoj policiji u Lučkom.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Poslije policije ispitat će ga i u državnom odvjetništvu koje će odlučiti

Protiv njega će vjerojatno biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Hoće li mu biti određen pritvor, odlučit će tužitelji koji bi pritvor mogli zatražiti od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Ako se protiv M.K. podnese kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće s poginulima, prijeti mu od tri do 12 godina zatvora.

Podsjetimo, on se prošlog četvrtka u večernjim satima vozio u Mercedesu zagrebačkom Ilicom kada je zbog neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku i udario u čak tri automobila. Smrtno su stradale 22-godišnja djevojka i 64-godišnja žena.

"U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na opel astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak. U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na renault clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja", izvijestila je ranije policija. V.Pa./Hina

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene