Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta će biti velika

Ravnatelj bolnice u Klaićevoj: "Poplavilo nam je sve podrumske prostorije, stradalo je jako puno zaštitne opreme, skupih lijekova..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme koje je u petak navečer pogodilo Zagreb uzrokovalo je i poplavu u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici. Poplavili su im podrumski prostori gdje se nalazi i centralna bolnička ljekarna.

Obilna kiša poplavila je i podrumske prostore Dječje bolnice u Klaićevoj.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija llustracija Zbraja se šteta Kako su prošle zagrebačke bolnice u olujnom nevremenu? U Vinogradskoj nestalo struje za vrijeme operacija

Ravnatelj Goran Roić za DNEVNIK.hr rekao je kako su stradali svi podrumski prostori među kojima i centralna bolnička ljekarna.

„Upravo se popisuje šteta, stradalo je jako puno sanitetskog materijala, međuostalim i dosta zaštitne opreme, rukavica, maski, ogrtača, ali i skupe terapije i lijekova. Stradao je i ambulantni poliklinički prostor pedijatrije, kantina, radiologija. Sad se provjeravaju instalacije, saniraju se štete, radi se izvid, šteta će biti velika. Sve se tako brzo dogodilo, voda je ušla u sve podrumske prostore“, rekao nam je Goran Roić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene