Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije ukazuju na problem

Raspada li se jedan od najprometnijih nadvožnjaka u Karlovcu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovački nadvožnjak Konteks u vrlo je lošem stanju, pokazuju najnovije fotografije i video. Nadvožnjak je zadnji put saniran 2010. godine.

Svatko tko je prošao Karlovcem prema Dugoj Resi ili prema Slunju, sigurno je prešao i nadvožnjak Konteks, koji se nalazi na brzoj cesti kroz grad 200-tinjak metara od naplatnih kućica za autocestu.

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 1 Obnova iz pakla Žena upala u iskopanu rupu duboku tri metra, radove kao da izvodi tvrtka A je to, a neki su u suzama zvali gradonačelnika

Najnovije fotografije i video pokazuju da je stanje tog nadvožnjaka vrlo narušeno. Nekoliko stupova je popucalo i prema fotografijama se čini da se nadvožnjak - raspada.

U pokušaju da otkrijemo o čemu je riječ, kontaktirali smo Ceste Karlovac, no tamo su nam rekli kako nemaju osobu zaduženu za odnose s javnošću, a direktor trenutno nije u tvrtki.

Navedeni nadvožnjak, koji se nalazi na vrlo prometnoj dionici kroz Karlovac, saniran je posljednji put 2010. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene