Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nakon sedam neisplaćenih plaća

Radnici Uljanika šalju dopis Predsjednici i premijeru: ''Ne možemo shvatiti da ne razumiju gladne ljude''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do konačne odluke Vlade svi Uljanikovi ulazi su zavareni ili zatvoreni lancem, a ulazak u brodogradilište dopušten je samo radnicima. Nadzire ih štrajkaški odbor.

Radnici su nakon sedam neisplaćenih plaća ponovno u štrajku i tako će biti sve do odluke o restrukturiranju ili stečaju.

Pročitajte i ovo Vozila hitne pomoći - 1 Sindikat Zajedno Novi štrajk u zdravstvu? ''Pa jesmo li mi toliko glupi ili nas rade budalama?'' Osoblje Lufthanse ponovo u štrajku Nezadovoljni plaćom Novi štrajk osoblja poznate aviokompanije: Pripazite ako putujete

Poniženja više ne mogu izdržati pa će u petak, kažu, poslati dopis predsjednici, premijeru i predsjedniku Sabora. ''Mi smo toliko sigurni da nas ne doživljavaju, da što god napravimo još radikalnije ne znamo bi li njih dirnulo jer oni jednostavno… Ne možemo shvatiti da ne razumiju tu situaciju gladnih ljudi'', rekao je Đino Šverko iz Sindikata metalaca Hrvatske.

''Dozvoljen je ulaz bio radnicima Uljanika i eventualno onim kooperantima koji su nužni za zaštitu imovine ili zaštitu života, tako da je jedan manji broj kooperanata ušao unutra'', kazao je Boris Cerovac iz Jadranskog sindikata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene