Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju plaću za prosinac

Radnici 3. maja i Uljanika dobili minimalce, bivša uprava Uljanika isplatila si pune iznose

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici Uljanik grupe još uvijek čekaju svoje plaće.

I dok je u srijedu na račun Uljanika uplaćeno oko sedam i pol milijuna kuna, od čega su isplaćene pune plaće bivšoj upravi, radnicima su isplaćeni minimalci do 30. studenog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više nema vremena Radnici 3. maja apeliraju na kooperante: "Odblokirajte nam račun, brodogradilištu prijeti stečaj" Uljanik (Foto: Dnevnik Nove TV) Ukrajinci obišli Uljanik Mogući investitori u posjeti brodogradilištu, radnike Uprava obavijestila da nema novca za plaće

I riječki škverani dobili su svoje minimalne plaće, dok plaće za prosinac još čekaju. Na sastanku bi u četvrtak, prema riječima radnika, trebala biti izabrana nova uprava riječkog škvera.

"Ja sam iznenađen načinom uplate tog novca na poslovni račun Uljanika. Redoslijed podnesenih blokada računa – na njega, prepostavljam, nije mogla utjecati uprava, ministarstvo isto ne. Kojim je redom išla isplata, ja ne znam i moram priznati da sam ja tu informaciju dobio kad se situacija već dogodila", komentirao je ministar gospodarstva Darko Horvat.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene