Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

HAK upozorava

Prometni kolaps diljem Hrvatske: Poplave zatvorile brojne ceste za sva vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intenzivne oborine tijekom vikenda prouzročile su porast vodostaja rijeka u Hrvatskoj, a u dijelovima Hrvatske došlo je do poplava. Voda je zatvorila dio prometnica u zemlji.

Zbog poplava prekinut je promet državnom cestom Hrvatska Kostajnica – Dvor (DC47) u mjestu Kuljani, na županijskoj cesti Glina – Veliki Obljaj (ŽC3231) u mjestu Šibine, na županijskoj cesti Topusko – Maljevac (ŽC3223) u mjestu Staro Selo te na županijskoj cesti Hrastovica – Zelena Dolina (ŽC2201), javlja HAK.

Pročitajte i ovo Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!'' HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

U Ogulinu je zbog poplava zatvorena državna cesta Trg hrvatskih rodoljuba (DC42), a zabrana prometa na snazi je i na ŽC1383 Zvečaj.
HAK upozorava da se zbog poplave otežano vozi na cesti Gornje Komarevo – Mađari – Letovanić – Blinja (ŽC3208).

Zbog izlijevanja vode na cestu vozi se usporeno na DC1 kod mjesta Prijeboj.

Za sav promet zatvorene su autocesta A1 Zagreb – Split – Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina, a za ostala vozila državnom cestom DC1 preko Knina); autocesta A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak je starom cestom (DC3) kroz Gorski kotar); Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene; državna cesta Maslenica – Zaton Obrovački (DC54 ); Paški most.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 između čvorova Čavle i Kikovica, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te državna cesta Obrovac – Gračac (DC27).
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene