Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestanak električne energije

Normaliziran promet u Zagrebu: Tramvaji satima stajali zbog kvara na mreži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tramvaji su satima stajali u zagrebačkoj Ilici zbog kvara na elektroenergetskom sustavu koji se dogodio u 9:20. Promet je normaliziran u 15:20.

ZET je u 15:20 javio da je promet na tramvajskim linijama 2, 6 i 11, koje su bile u zastoju od 9:25, normaliziran.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Ilustracija Napokon Tramvaj zvan čežnja: Nakon više od 20 godina širi se mreža u Zagrebu, pogledajte koji će dijelovi grada prvi dobiti nove trase

Višesatni zastoj prouzročen je kvarom na mreži u Ilici nešto poslije 9 sati, a promet je tim dijelom grada bio otežan. Naime, tramvaji koji su se zaustavili otežali su promet Ilicom i stvarali gužve već od Mandaličine pa sve do Črnomerca. 

"U 9:25 došlo je do nestanka električne energije u mreži. Radi se na otklanjanju kvara i nadamo se da bi to moglo biti što prije", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba. Dodaje da je teško procijeniti vrijeme potrebno za otklanjanje kvara te da ono može biti "od 15 minuta do dva sata".

Tramvajske linije 2, 6 i 11 prometovale su izmijenjenim linijama. "Zbog kvara elektroenergetskog sustava na okretištu Črnomerec tramvajske linije 2, 6 i 11 prometuju skraćeno do Zapadnog kolodvora", priopćeno je jutros iz ZET-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene