Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U ZAGREBU

Prizor koji slama srce ispred zgrade u kojoj je ubijeno troje djece: Netko je ostavio igračku i svijeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužni prizor zabilježili su fotografi danas ispred ulaza u zgradu gdje je muškarac ubio troje djece.

Ispred zgrade u Mlinovima netko je ostavio igračku i zapalio svijeće nakon stravičnog trostrukog ubojstva. 

Pročitajte i ovo Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava - 3 potpuno neubrojiv? Zavadlavov odvjetnik najavio žalbu: "Da se ja sa sutkinjom prepucavam? Ispričavam se, sad zvučim kao Plenković" Slika nije dostupna u disfunkcionalnoj obitelji Socijalni radnik i stanodavka o Zavadlavu: "Bio je fin pristojan mladić. Trudio se uspjeti u životu"

Muškarac (56) osumnjičen za ubojstvo svoje troje malodobne djece u zagrebačkom naselju Mlinovi i dalje je na liječenju u KBC Sestre milosrdnice gdje je doveden u noći 25. rujna u pratnji policije, stabilno je, pri svijest i nije životno ugrožen, priopćeno je u nedjelju iz bolnice.

Gotova je obdukcija ubijene djece, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti. Zatražene su dodatne toksikološke analize, javlja 24 sata. Utvrđuje se jesu li djeca umrla od gušenja ili koktela lijekova. 

Strava u Milovima

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je oko dva sata u noći s petka na subotu, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu, pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova omamljenog oca koji se pokušao ubiti pa je prevezen u bolnicu Sestara Milosrdnica.

Prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca, a spominjao je i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

Nakon što je pronađen u stanu pokušao se ubiti otrovom ili tabletama.

Roditelji ubijene djece bili su razvedeni, majka u vrijeme zločina nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem. U policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo "postupanja po problematici obiteljskog nasilja".

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo koje je provelo očevid u naselju Mlinovi izvijestilo je da je za ubojstvo troje malodobne djece osumnjičen njihov 56-godišnji otac, austrijski državljanin.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene