Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Antiturizam

Preživjeli noćnu moru u Crikvenici: "Prišao nam je s leđa, udarao mog sina, vrištao je od bolova"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska državljanka Snježana W. koja živi i radi u Njemačkoj doživjela je pravu noćnu moru tijekom godišnjeg odmora u Crikvenici. Prodavač sa štanda na kojem se prodaju nogometni dresovi prije nekoliko dana je verbalno i fizički nasrnuo na nju i njezinog osmogodišnjeg sina. Kako je ispričala, prodavač je njezinog sina ošamario te podignuo sa zemlje.

"Bila sam na odmoru u Crikvenici sa svojim osmogodišnjim sinom, kao i skoro svake godine do sada. Kada smo izašli u večernjim satima, oko 21 sat, u šetnju, došli smo do place, nasuprot autobusne stanice. Prolazeći pored jednog od štandova koji se nalazio na sredini cijelog tržnog prostora, obratila sam se prodavaču zbog dresa koji smo ugledali, a dopao se mom sinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Upitala sam ga ima li možda manjih brojeva od izloženih, pa je krenuo unutar štanda. ali se ubrzo i okrenuo s komentarom: Vas dvoje jedete sladoled, a došli ste mene zaje... za 100 kuna!", napisala je u pismu Novom listu.

"Tada nas je počeo vrijeđati, vikao da se gubimo. Pitala sam ga što mu je, kako se to ponaša i zašto je tako nekulturan u komuniciranju s kupcima. Tada je počeo psovati udjelivši mi različite prostačke epitete, spominjao mi je mater, govorio da se gonim u p... materinu te urlao na mene: Marš odavde! Nisam reagirala osim što sam komentirala kazavši mu: Bože sačuvaj, čudnog li čovjeka. On je ostao sjedeći i psujući ispred svog štanda", opisuje Snježana W. svoje iskustvo.

"Bilo je tu još mnogo drugih ljudi, ali sam otišla dalje sa svojim sinom", prepričava Snježana, dodajući kako su se ona i njezin sin uspjeli udaljiti nekih 250 do 300 metara i stali ispred semafora čekajući da mogu preći cestu.

Onda je uslijedio novi šok. "On je došao nama s leđa i udario mog sina, ošamarivši ga preko uha, dobro ga protresao za uho i opodignuo od zemlje. Sin je počeo vrištati od bolova, imala sam osjećaj da je cijeli grad zvučao, oko nas masa ljudi koji su zaprepašteno i šokirano gledali, i s jedne i druge strane semafora.

Taj čovjek se odmah vratio, istog trenutka okrenuo i otišao nazad prema svom štandu. Ja sam uspjela samo viknuti: Hej, čovječe, što si to uradio, jesi normalan, dok moj sin nije prestajao plakati od šoka i bola.

Krenula sam provjeravati nije li ga ubo nožem ili ga s leđa teže ozlijedio. Istovremeno, očevici su zvali policiju koja je odmah došla pa kad smo krenuli prema štandu, zatekli smo ga kako mirno sjedi.

Policijski službenik mu je prišao i razgovarao s njim, tek mi dobacivši da ga poznaje, ali želim li podnijeti prijavu da o tome moram osobno odlučiti, ali i pojasnio da počinitelj može biti kažnjen. Kada sam potvrdno odgovorila, policajci su ga priveli u postaju", navela je Snježana u pismu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene