Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grdosija u nevolji

STRAŠAN PRIZOR NA ZAGREBAČKOJ ZAOBILAZNICI Prevrnuo se šleper, uslijedile su kilometarske kolone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru Lučkog u petak nešto poslije 15,30 sati sati prevrnulo se teretno vozilo (šleper) zbog čega se promet odvija otežano u oba smjera, a za sada nema informacija o ozlijeđenima.

U zagrebačkoj policiji kažu kako se više informacija o toj prometnoj nezgodi očekuje nakon dovršetka očevida.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Regulacija prometa u Zagrebu za vrijeme Festivala svjetla Važna obavijest Zbog Festivala svjetla u dijelu Zagreba uvodi se regulacija prometa

Iz Hrvatskih autocesta - održavanja i naplate cestarine (HAC ONC) izvijestili su da se zbog prometne nesreće i prepriječenog teretnog vozila na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko (kod motela Plitvice, na 17 km) u oba smjera vozi otežano u koloni.

U smjeru Slavonije promet se odvija samo zaustavnim trakom, a u smjeru Bregane voznim i zaustavnim trakom. Očekuje se gust promet na ovom dijelu autoceste, pa stoga pozivaju vozače na pojačan oprez, praćenje sustava informiranja o stanju u prometu (RDS) preko radio prijamnika ili putem njihovih web stranica.

Čitatelji koji su nam se javili s mjesta nesreće opisuju prizor kao 'strašan i nevjerojatnan', 'čisti horor'...

Jedna čitateljica nam se javila iz kolone te tvrdi kako je od uključivanja na zaobilaznicu iz smjera Zagreba do Motela Plitvice putovala 45 minuta.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene