Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi na kanalizaciji

Nesvakidašnja nesreća: Prevrnuo se bager u Ninu - "Sve je razbijeno. Skupilo se naroda, to je sad atrakcija"

U ponedjeljak se oko 14 sati prevrnuo bager u Ninu.

U ponedjeljak se oko 14 sati prevrnuo bager u Ninu. Na fotografijama i snimci se vidi bager koji je upao u rupu iznad koje je radio.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Završena istraga Muškarac smrtno stradao od strujnog udara: Policija otkrila što je skrivilo nesreću na radu Ilustracija Incident ili praksa? VIDEO Vlak udario radnike, čini se da su znali da stiže: Pojavila se snimka - ''Ako kažem vlak, maknite se!''

"To se nalazi na ulazu u Nin, kad se dolazi iz Zadra. Raskopali su kružni tok, rade kanalizaciju novcem iz EU fondova", kazao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije i snimku.

Navodi da je u prolazu čuo kako se radi o novom bageru. "Sve je razbijeno, stigao je i drugi bager. Pokušava izvaditi prvi. Sve se dogodilo negdje oko 13:30", rekao je.

"Skupilo se naroda oko ovog izvrnutog bagera, to je sad atrakcija. Došla je i policija i napravila očevid", dodaje čitatelj.

"Sve se dogodilo unutar ograđenog gradilišta. To što se dogodilo nije ometalo promet", potvrdila je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin. Ozlijeđenih nema.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene