Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedan iza nas

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov: Valja se, valja Agrokorova lavina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Afera Agrokor, uhićenja pa puštanja menadžera i revizora, ali i pitanje gdje je Ivica Todorić, glavna je tema u tjednu iza nas.

Ništa ovaj tjedan nije tako odjeknulo kao vijest da su policijski istražitelji banuli u Kulmerove dvore prije svitanja. Ivica Todorić i dvojica njegovih sinova akciju nisu dočekali u Hrvatskoj. Isti prizori i na adresama dvanaestorice bivših Agrokorovih menadžera, nekad Todorićevih suradnika.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić - 2 Preokret Vrhovni sud odbio zahtjev DORH-a u slučaju Agrokor: Vještačenje ostaje zakonit dokaz Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske"

Pali su po već viđenom hrvatskom scenariju. Satima pretraživani, ispitani, pa ekspresno pušteni iz Remetinca. Svi osim Ivice Todorića branit će se sa slobode.

Todorić je postao lice s međunarodne tjeralice. Valja se, valja Agrokorova lavina. Još se ne zna hoće li i koga u pravosudnom raspletu povući krak ogromne hobotnice. Šteta se mjeri u milijardama kuna, spisi u tisućama i tisućama stranica.

Todorić se pokušava prikazati žrtvom politike koja mu je, ruku na srce,
godinama sve tolerirala....

Što se sve još događalo u tjednu iza nas provjerite u Pregledu tjedna Ivane Pezo Moskaljov.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene