Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz njega Hranj i Mareković

Predsjednik Zoran Milanović počast žrtvi Vukovara odao je na Ovčari, nije davao izjave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Milanović je kod spomen-obilježja masovne grobnice na Ovčari položio vijenac i zapalio svijeću. Uz njega su bili načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Hranj i posebni savjetnik Predsjednika za veterane Domovinskog rata umirovljeni general pukovnik Mareković.

Predsjednik Republike Zoran Milanović odao je počast žrtvi Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja masovne grobnice na Ovčari povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo"

Uz Predsjednika Republike bili su načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj i posebni savjetnik Predsjednika Republike za veterane Domovinskog rata umirovljeni general pukovnik Marijan Mareković.

Izaslanik Predsjednika Republike Dragan Lozančić, savjetnik Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost odao je počast stradalim braniteljima i civilima Škabrnje polaganjem vijenaca ispred Križa poginulim hrvatskim braniteljima na Groblju sv. Luke u Škabrnji povodom obilježavanja 29. obljetnice stradanja Škabrnje, priopćeno je iz Ureda predsjednika. 

Ranije je na pitanje hoće li ići u Vukovar Milanović novinarima rekao kako mu je sporno što su donesene posebne mjere za Kolonu sjećanja. "Ispast ćemo budale", poručio je i rekao je i kako Kolona ima smisla ako je u njoj mnoštvo ljudi, a ne njih 500.

''Ali ako ih je 5000 ili 10.000, to je opasno, za to netko snosi odgovornost'', poručio je.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene