Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Finale SP-a

Predsjednica Vatrene bodrila iz lože u društvu supruga Jakova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u društvu supruga Jakova utakmicu između Hrvatske i Rusije pratila je na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Podsjetimo, Predsjednica boravi u jednodnevnom radnom posjetu Ruskoj Federaciji u prigodi finala Svjetskog nogometnog prvenstva gdje se u Moskvi sastala s predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom  Putinom.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović Na LeaderShe konferenciji Grabar-Kitarović poslala snažnu poruku o BiH te otkrila što bi poručila Putinu: "Ne smijemo zaboraviti..."

Predsjednica je čestitala predsjedniku Vladimiru Putinu na iznimno uspješnoj organizaciji Svjetskog nogometnog prvenstva koja je postavila nove standarde i zahvalila na iznimnoj gostoljubivosti koju je ruski narod pokazao prema hrvatskim navijačima u svim gradovima u kojima je svoje utakmice igrala nogometna reprezentacija. Time se potvrđuju snažne povijesne veze između dvaju naroda, što posebno treba istaknuti u godini kada se nizom značajnih kulturnih događaja obilježava i 50. obljetnica prijateljstva Zagreba i Sankt Peterburga, priopćeno je iz Ureda predsjednice. (Hina/D.I.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene