Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

NAKON NAPADA MILANOVIĆA

MORH o ranjenom vojniku: "Dolazak u Vukovar bio je njegova osobna želja, njegov identitet nikad nije bio službeno komuniciran"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Ovčari je pridržavala vojnika ranjenog u Afganistanu koji je u Vukovar stigao na štakama. U njegovom je društvu položila krunicu na tom spomen području.

Na Ovčari je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović došla u društvu ranjenog pripadnika HV-a i položila krunicu na tom spomen-području. Dnevnik Nove TV pitao je Ministarstvo obrane RH zbog čega se nije pazilo na njegov identitet te tko je novinarima otkrio tko je on, s obzirom na to da je riječ o specijacu čiji identitet do sada nije bio otkrivan.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Iz MORH-a su odgovorili da je dolazak u Vukovar bila osobna želja vojnika te da susret s Predsjednicom nije bio organiziran. Navode i da isti, nakon povratka s bolovanja, više neće biti raspoređen na poslove koji zahtijevaju zaštitu identiteta.

"Možemo vas izvijestiti kako je sudjelovanje na obilježavanju 28. obljetnice stradavanja Vukovara navedenog pripadnika Hrvatske vojske bila njegova osobna želja, jer se htio pokloniti žrtvama grada heroja zajedno sa tisućama drugih ljudi te nije bilo nikakve posebne organizacije susreta.

Ozlijeđeni pripadnik se nalazi na bolovanju, predstoji mu oporavak, a više nije i neće biti raspoređen na operativnim poslovima koji zahtijevaju zaštitu identiteta. Također, ističemo kako se njegov identitet nije službeno komunicirao", odgovorili su iz MORH-a.

Podsjetimo, ovaj događaj je napao na društvenim mrežama Zoran Milanović. On se na Facebooku oštro obrušio na Grabar-Kitarović tvrdeći da se na taj način otkrio identitet vojnika koji je trebao ostati tajna te da je to kazneno djelo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene