Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRATILA UTAKMICU

Euforija na tribinama: Pogledajte kako je razdragana Kolinda Grabar-Kitarović navijala za Vatrene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je s 3:1 pobijedila Slovake i kao prva u skupini se plasirala na svoje šesto Europsko prvenstvo. Na tribinama je za Vatrene navijala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatski nogometaši osigurali su nastup na EURU 2020 pobijedivši u dvoboju kvalifikacijske skupine E u Rijeci Slovačku s 3-1. Na tribinama su se mogla vidjeti mnoga poznata lica.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna VELIKA POBJEDA Bivša predsjednica na koljenima proslavila pobjedu nad Rusijom: "Hvala vam, Vatreni!"

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović navijala je s tribina na Rujevici. Inače, bila je to zadnja utakmica Hrvatske u skupini, koju su pobjedom nad Slovacima i osvojili. Hrvatskoj će to biti šesti nastup na europskim prvenstvima, a peti zaredom.

Grabar-Kitarović je dobar rezultat naše reprezentacije slavila u društvu oca Luke Modrića, Stipe, i uz bivšeg izbornika Miroslava Ćiru Blaževića.

U subotu 30. studenog s početkom u 18:00 po našem vremenu u Bukureštu će se održati ždrijeb u kojem će se naći ukupno 20 reprezentacija od 24 koliko će ih sudjelovati na Euru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene