Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok

Planuo krov poznate pivnice na zagrebačkoj Trešnjevci, jake vatrogasne snage brzo ga lokalizirale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više vatrogasnih vozila i dvadesetak vatrogasaca gasi požar koji je izbio na krovištu objekta u Adžijinoj 16 u zagrebačkom kvartu Trešnjevka.

Nedugo nakon 10 sati u utorak ujutro u zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije na broju 16 izbio je požar.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

"Danas u 10:25 Javna vatrogasna postrojba je dobila dojavu o požaru krovišta na adresi Božidara Adžije 16. Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Požar se zadržao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Za vrijeme požara u zgradi su se nalazile četiri osobe koje su na vrijeme napustile zgradu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran koji je trenutačno zatvoren", priopćio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama.

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Nakon očevida Policijske uprave zagrebačke znat će se uzrok požara.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene