Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Požar na trajektu u Šibeniku još nije ugašen: "U potpalublju tinja i temperatura je previsoka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na trajektu "Moli" privezanom na prostoru bivše Tvornice elektroda i ferolegura (TEF) u Šibeniku koji je planuo u jučer u 5:30 sati, još nije ugašen, doznaje se u ponedjeljak ujutro u Centru 112 Šibensko-kninske županije.

"Vatrogasci su dežurali cijelu noć i još su tamo. Trenutno ih je na terenu četvero s dva vozila. Oni i dalje ne mogu ući u brod već samo hlade oplatu jer je to jedino što u ovom trenutku mogu", kazali su u Centru 112.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

Dojavu o požaru broda na prostoru TEF-a šibenske hitne službe zaprimile u nedjelju u ranim jutarnjim satima te vatrogasci od tada nisu napuštali mjesto požara.

"Nema značajnijih promjena ni na bolje ni na gore. U potpalublju još uvijek tinja i temperatura je previsoka da bi vatrogasci mogli pristupiti žarištu požara. Puno je tamo drvenog interijera i nezgodno je za saniranje", kazao je sinoć zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Volimir Milošević.

Nakon što ugase požar i provjetre brod, bit će izvršeno pretraživanje unutrašnjosti kako bi se utvrdilo je li tko boravio na brodu u trenutku izbivanja vatre.

Točni uzroci požara bit će utvrđeni naknadno nakon gašenja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene