Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOLE ZA POMOĆ

Šesteročlana obitelj iz Kozarica u požaru kuće ostala bez svega: "Na svu sreću, svi su živi i zdravi, ali je materijalni gubitak ogroman"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak navečer šesteročlana obitelj Vesne i Josipa Čavlović iz Kozarica je ostala bez svog doma. Putem Facebooka se dijeli apel da se pomogne obitelji.

Obitelj Čavlović iz Kozarica ostala je bez svega u požaru kuće. Požar je izbio u utorak uslijed kratkog spoja na električnom kabelu za sijalicu koji se nalazio u popratnom objektu, nakon čega se požar proširio na obiteljsku kuću. 

U požaru su pomoćna zgrada i obiteljska kuća u potpunosti izgorjele, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 300.000 kuna, izvijestila je PU sisačko-moslavačka. 

Putem Facebooka se dijeli molba obitelji da joj se pomogne. 

"Jedna obitelj je ostala u par minuta bez svega, nažalost to je moja obitelj. Na svu sreću svi su živi i zdravi ali je materijalni gubitak ogroman. Molim sve ljude dobrog srca da na dolje navedeni račun pomognu donacijom koliko mogu. Ovaj put ne možemo sami ništa bez pomoći drugih ljudi! Hvala svima unaprijed", napisali su na Facebooku.

Podaci za uplatu:

Primatelj : Vesna Čavlović
IBAN : HR68 2340 0093 2049 6892 4
BIC BROJ: PBZGHR2X
Opis plaćanja: pomoć za požarom izgubljenu kuću", stoji u objavi na Facebooku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene