Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuće nisu ugrožene

POŽAR KOD DUGOPOLJA Na terenu 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je u subotu zahvatio brdo kod Dugopolja između Dicma i Koprivna, gasi 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera.

Požar koji je u subotu zahvatio brdo kod Dugopolja između Dicma i Koprivna, gasi 40-ak vatrogasaca, 12 vatrogasnih vozila i dva kanadera, ali vatrena stihija ne ugrožava naselje, doznaje se od zapovjednika dugopoljskoga Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Gorana Rogošića.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

'U jednom trenutku vatra je bila udaljena od kuća u naselju Koprivno oko 200 metara ali su je vatrogarsci brzom intervencijom ugasili i spriječil njeno širenje u smjeru naselja tako da kuće nisu ugrožene", rekao je Rogošić u poslijepodnevnim satima.

Po njegovim riječima požarom je zahvaćeno nisko raslinje, ali se još ne može pouzdano znati kolika je površina opožarenog područja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene