Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plenković gledao

Neki su se i ozlijedili: Pogledajte kako je izgledala utakmica zvijezda protiv članova HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu 30. godišnjice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), izaslanstvo stranke predvođeno predsjednikom Andrejem Plenkovićem položilo je vijenac te zapalilo svijeće na grobu prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ-a dr. Franje Tuđmana na Mirogoju.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana je svečana akademija, a premijer Plenković održao je govor u kojem se osvrnuo i na nadolazeće predsjedničke izbore.

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Osim toga povodom obljetnice odigrana je nogometna utakmica zvijezda protiv članova HDZ-a. Jedan od agilnijih bio je ministar Zdravko Marić, a među njeogim suigračima na kraju je bilo i nekih koji su s terena izašli šepajući.

Prošle godine je u utakmici sudjelovao i premijer Plenković, no ove je godine kolegama iz stranke dao podršku iz gledališta. Kako je utakmica izgledala pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene