Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plenković gledao

Neki su se i ozlijedili: Pogledajte kako je izgledala utakmica zvijezda protiv članova HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu 30. godišnjice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), izaslanstvo stranke predvođeno predsjednikom Andrejem Plenkovićem položilo je vijenac te zapalilo svijeće na grobu prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ-a dr. Franje Tuđmana na Mirogoju.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana je svečana akademija, a premijer Plenković održao je govor u kojem se osvrnuo i na nadolazeće predsjedničke izbore.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Osim toga povodom obljetnice odigrana je nogometna utakmica zvijezda protiv članova HDZ-a. Jedan od agilnijih bio je ministar Zdravko Marić, a među njeogim suigračima na kraju je bilo i nekih koji su s terena izašli šepajući.

Prošle godine je u utakmici sudjelovao i premijer Plenković, no ove je godine kolegama iz stranke dao podršku iz gledališta. Kako je utakmica izgledala pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene