Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razoreni gradovi u Albaniji

Razorni potres osjetio se i u Hrvatskoj: "Ja sam izletio iz kuće od straha, nikad nisam doživio da trese ovako dugo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresi su se osjetili i diljem Dalmacije.

Prema prvim informacijama, nastala je šteta na pojedinim zgradama. Građani Splita i Dubrovnika, gdje se podrhtavanje tla najviše osjetilo, u šoku su.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

Potres se još u noći pa ponovno danas osjetio i u Metkoviću. "Ustala sam, skočila do dječje sobe, vidjela da oni spavaju. Ne znam, čekala sam možda da ih iznesem van, nemam pojma, evo", kazala je Ivana iz Dubrovnika.

"Nije mi ugodno, ne mogu vam se praviti junak, heroj, sigurno mi nije ugodno bilo", dodao je Luka. "Što možemo kad trese, ja sam sjedila na postelji i čekala hoće li se umiriti", ispričala je Irena iz Dubrovnika.

"Ja sam izletio iz kuće od straha, nikad nisam doživio da trese ovako dugo", kazao je Ruđer iz Metkovića. "Užas jedan, počelo sve škripiti, drmati", dodala je Matija Vištica. "Inače imam dobar san, ali ovo je stvarno treslo jedno minutu. Ovo je stvarno bilo katastrofa. Skočio sam iz sna, uopće nisam znao ni što bih ni gdje bih, odavno ovako nije treslo", prisjetio se Vinko iz Metkovića.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene