Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan dan u Trogiru

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Shrvana obitelj i prijatelji oprostili se od Siniše Svilana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu u 19 sati, na groblju u Trogiru obitelj i prijatelji oprostili su se od Siniše Svilana koji je iznenada preminuo u 57. godini života.

Bivši direktor programa Nove TV Siniša Svilan iznenada je preminuo u 57. godini života u četvrtak u Beogradu, a posljednji ispraćaj održao se u subotu u 19 sati na groblju u Trogiru. Od njega su se oprostili obitelj te brojni prijatelji i kolege, među kojima su bili Joško Lokas, Antonija Blaće, Daniel Delale, Milanka Opačić, Mia Kovačić, Hloverka Novak Srzić, Mirando Mrsić, Ivica propadalo, Nataša Bebić, Gianna Apostolski...

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze Sjećanje na Alekseja Navaljnog Slaže se i njegova majka Navaljnova glasnogovornica: "Planiramo javni oproštaj od Alekseja"

Siniša Svilan rođen je 29. svibnja 1960. godine u Trogiru, 1979. završio je srednju Tehničku školu u Splitu i upisao Fakultet strojarstva, koji je ubrzo napustio, te se zaposlio u splitskom brodogradilištu kao mehaničar.

U Zagrebu 1985. upisuje Fakultet političkih znanosti, a u svojoj bogatoj karijeri Siniša Svilan bio je novinar i urednik u različitim hrvatskim medijima, od radija do televizije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene