Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan dan u Trogiru

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Shrvana obitelj i prijatelji oprostili se od Siniše Svilana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu u 19 sati, na groblju u Trogiru obitelj i prijatelji oprostili su se od Siniše Svilana koji je iznenada preminuo u 57. godini života.

Bivši direktor programa Nove TV Siniša Svilan iznenada je preminuo u 57. godini života u četvrtak u Beogradu, a posljednji ispraćaj održao se u subotu u 19 sati na groblju u Trogiru. Od njega su se oprostili obitelj te brojni prijatelji i kolege, među kojima su bili Joško Lokas, Antonija Blaće, Daniel Delale, Milanka Opačić, Mia Kovačić, Hloverka Novak Srzić, Mirando Mrsić, Ivica propadalo, Nataša Bebić, Gianna Apostolski...

Pročitajte i ovo Lijesovi Mnogi vjerni tradiciji U Hrvatskoj je osim života skupa i smrt: Sve veći troškovi pogreba prisiljavaju ljude za traženjem alternativnih rješenja Groblje sumanute cijene Smrt je skupa! Zbog visokih cijena pogreba kremiranje postaje sve popularnije

Siniša Svilan rođen je 29. svibnja 1960. godine u Trogiru, 1979. završio je srednju Tehničku školu u Splitu i upisao Fakultet strojarstva, koji je ubrzo napustio, te se zaposlio u splitskom brodogradilištu kao mehaničar.

U Zagrebu 1985. upisuje Fakultet političkih znanosti, a u svojoj bogatoj karijeri Siniša Svilan bio je novinar i urednik u različitim hrvatskim medijima, od radija do televizije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene