Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iza sebe ostavio veliko nasljeđe

Zbogom, profesore: Obitelj, kolege i prijatelji na posljednjem ispraćaju Milana Sijerkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji ispraćaj Milana Sijerkovića, cijenjenog meteorologa, dugogodišnjeg suradnika Nove TV i kolumnista portala DNEVNIK.hr održan je u utorak u 13:35 sati. Uz članove obitelji, od profesora su se oprostili i brojni kolege te građani.

Milan Sijerković, omiljeni i ugledni meteorolog, ispraćen je na zagrebačkom Krematoriju. Umro je 8. prosinca u 83. godini života.

Pročitajte i ovo Smeće kraj Krematorija KAKAV KAOS FOTO Grozni prizori pokraj Krematorija: Čistoća nam se požalila da to nije prvi put Dani otvorenih vrata na Krematoriju - 5 može li bizarnije? Zanima vas kako izgledaju peći za spaljivanje? Krematorij ima Dane otvorenih vrata

Omiljeni hrvatski meteorolog prvi se put na ekranima pojavio još davne 1968. godine. Tijekom idućih 50 godina informirao je gledatelje o tome kakvo ih vrijeme očekuje i to na njemu jedinstven način – kroz dosjetljivost, izreke i simpatične komentare kojima je vremensku prognozu učinio jasnijom i zanimljivijom.

Zajedno s kolegama na Novoj TV osmislio je i novi koncept vremenske prognoze, onaj bliži svakodnevnom životu i malom čovjeku.

Bio je i strastveni gljivar, nerijetko je vikende provodio duboko u šumi, a svoju je strast prema meteorologiji prenio i u niz knjiga koje je napisao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene