Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Užareni Čakovec

Posjetili smo 52. Porcijunkulovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Čakovcu se održava 52. Porcijunkulovo. Riječ je o turističko-kulturnoj manifestaciji koja u srce Međimurja svake godine privlači sve više posjetitelja.

Svake godine je sve bolje! Više od 300 izlagača i ponešto za svakoga. Od starih zanata, finih domaćih proizvoda, najstarijeg vrtuljka...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pratili ga Grbin i Maras Zoran Milanović viđen u Čakovcu u društvu vodećih SDP-ovaca: Vraća li se u politiku? Slika nije dostupna Od 30.srpnja do 3.kolovoza PORCIJUNKULOVO 2014. - Jubilarna 50. godišnjica najboljeg od Međimurja

'Svake godine trudimo se biti bolji, inovativniji i naravno poradit više na vizualnom identitetu grada što naravno privlači još više posjetitelja', rekla je Boška Ban Vlahek, voditeljica TZ grada Čakovca.

Ove ih godine očekuju više od 200 tisuća, a cilj im je uz domaće, privući posjetitelje iz Mađarske, Slovenije, Italije i Austrije. Bit će i bolje kažu u Čakovcu, jer grad za ovo živi. Uz već nadaleko poznatu ulicu, sada je tu i rijeka kišobrana. Instalacija koja će još ljepše izgledati noću, kada bijeli kišobrani zasvijetle.

A svi oni koji posjete Porcijunkulovo, s njim će moći i odšetati. I tako poduprijeti akciju grada Čakovca i vukovarskog Borova.

Od petka do srijede, ovo je mjesto na kojem morate biti.

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene