Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Izmjene u javnom prijevozu

Kako do gradskih groblja na blagdan Svih svetih u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči blagdana Svih svetih mnogi su gradovi i mjesta uveli posebnu regulaciju prometa radi lakšeg pristupa grobljima tijekom tih dana

Donosimo vam posebnu regulaciju prometa za Zagreb, Osijek, Split i Rijeku.

Na izvanrednim autobusnim linijama u Zagrebu prijevoz će biti besplatan

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Problem buseva u Dubrovniku - 4 Priča s juga Sve u interesu građana? Prevoze turiste, a u gradskom ih prijevozu nedostaje

U Zagrebu za blagdan Svih svetih, u četvrtak, 1. studenoga, na linijama 2, 5, 9, 13 i 15 primjenjivat će se nedjeljni vozni red, dok će na linijama 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj tramvaja u odnosu na uobičajeni nedjeljni raspored.

Kako bi se olakšao prelazak putnika iz tramvaja na autobusne linije terminala Kaptol, ovisno o broju putnika, uspostavljat će se dodatno tramvajsko stajalište u Ilici, neposredno uz Trg bana Josipa Jelačića, objavio je ZET na svojim internetskim stranicama.

Kako bi se uspostavila kvalitetna prometna povezanost, u četvrtak, 1. studenoga, vozit će i autobusi izvanrednih linija: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Mirogoj – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševec, Dubec – Markovo Polje i Podsused-centar – Poljanica – Gornja Bistra.

Izvanredne autobusne linije Kaptol – Mirogoj i Kaptol – Mirogoj – Krematorij bit će uspostavljene u četvrtak, 1. studenoga, od 8 do 21 sat. Na linijama Kaptol – Mirogoj i Kaptol - Mirogoj – Krematorij, autobusi će polaziti nakon popunjenja, bez usputnog zaustavljanja na stajalištima redovnih linija, dok će se linija za Krematorij zaustavljati na stajalištu u neposrednoj blizini arkada, u zoni kružnog toka na Mirogoju.

Detaljnije pročitajte na stranicama ZET-a 

U Splitu uvode dodatnu autobusnu liniju

Povodom blagdana Svih svetih u Splitu se uvodi dodatna autobusna linija koja će prometovati na relaciji HNK – Lovrinac i obratno u četvrtak 01. 11. 2018. godine, izvjestili su na stranicama gradskog prijevoznika Promet Split. 

Navedena linija prometovat će svakih 30 minuta od HNK prema Lovrincu u vremenu od 08:05 do 15:35 sati te s Lovrinca prema HNK od 08:45 do 16:15 sati.

Trasa navedene privremene linije bit će: HNK – tržnica – Poljička cesta – Lovrinac te povratak istom trasom u obrnutom smjeru.

Osiječani će se besplatno voziti na linijama s privremenim voznim redom

Iz Gradskog prijevoza putnika Osijek izvijestili su kako će tramvajska linija 1 Zeleno Polje - Višnjevac - Zeleno Polje na blagdan Svih svetih prometovati prema ustaljenom voznom raspredu za subotu, dok će tramvajske linije 2 i 3 na taj dan voziti prema voznim redovima za radni dan. 

Autobusne linije prometovat će prema voznim redovima za subotu, ali se uvode i privremeni vozni redovi 34, 35 i 38 prema Centralnom i Donjogradskom groblju. Naglašavaju kako se vožnje privremenim voznim redovima neće naplaćivati.

Više pročitajte na stranicama GPP Osijek

U Rijeci pojačane autobusne linije

Riječki Autotrolej obavjestio korisnike kako će na blagdan Svih svetih, u četvrtak 1. studenog 2018. godine, svi autobusi voziti prema voznom redu za nedjelju i blagdan, no autobusi na liniji 4 i 5 od 8 do 18 sati prometovat će u prosjeku svakih 8 minuta.

Na ostalim linijama koje prometuju prema gradskim grobljima (linija 2 – Groblje Trsat i linija 3 – Groblje Zamet), u slučaju potrebe uvodit će se dodatni autobusi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene