Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oni dolaze

Poreznici i carinici od danas u akciji: Ove djelatnosti bit će pod posebnim povećalom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carina i Porezna uprava od danas su u akciji. Do 10. travnja provodit će pojačane nadzore fiskalizacije, a na meti su im, između ostalih, frizerski saloni i kafići.

Službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području Hrvatske, piše Poslovni dnevnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Predložen istražni zatvor Novi detalji USKOK-ove akcije: Pokrenuta istragu protiv zaposlenica Fine i Porezne uprave Porezni dužnici - 1 Reakcija na spornu listu Najveći porezni dužnik poslao objašnjenje: "Tvrtka nije jedan u nizu poreznih neplatiša"

Cilj im je spriječiti sivu ekonomiju i zaštiti Državni proračun i porezne obveznike koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze.

Pojačane nadzore provodit će nad poreznim obveznicima koji obavljaju djelatnost pripreme i usluživanja pića, frizerskim salonima i salonima za uljepšavanje te prema onima koji iznajmljuju i daju u zakup (leasing) automobile i motorna vozila lake kategorije.

"Primjenom suvremenih metoda i tehnika kojima se pruža sve dublji uvid u način poslovanja i navike poreznih obveznika, ovlašteni službenici navedenih Uprava pored pojačanih nadzora fiskalizacije provode i postupke praćenja i provjere izdavanja i fiskaliziranja računa.

Navedenim se postupcima preko web-aplikacije „Fiskalizacija“ na mobilnim uređajima prati i provjerava izdavanje i fiskaliziranje računa u realnom vremenu", stoji u najavi akcije u kojoj su pozvali i građane da prijavljuju nepravilnosti.

Aktualno Krene s temperaturom, a završi s krvarenjem iz svih otvora: Provjereno u epicentru epidemije opake bolesti Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 2 Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 2 Foto: Provjereno Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 3 Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 3 Foto: Provjereno Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 1 Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 1 Foto: Provjereno Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 4 Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 4 Foto: Provjereno Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 5 Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 5 Foto: Provjereno +3 Provjereno u epicentru zaraze opake bolesti (Foto: Provjereno) - 9 Hrvatska Krene s temperaturom, a završi s krvarenjem iz svih otvora: Provjereno u epicentru epidemije opake bolesti 1/9 >>

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene