Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog starosti cijevi

Ponovo puknula cijev u Zagrebu: Stanovnici Prečkog ostali bez struje i grijanja, oglasili se iz HEP-a

U Zagrebu je ponovno došlo puknuća cijevi, zbog čega su neki stanovnici Prečkog ostali bez struje i grijanja.

Nakon što su radnici HEP-a sanirali jedno puknuće cijevi, došlo je do novog.

"Ujutro se dogodilo puknuće vrelovoda u Beethovenovoj ulici, zbog čega je za nekoliko zgrada u naselju Prečko od devet sati prekinuta isporuka toplinske energije", stoji u priopćenju HEP-a. "Sanacija puknuća je u tijeku, a ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se danas do večernjih sati", navode.

"Zbog sanacije puknuća vrelovoda bez isporuke toplinske energije su sljedeće adrese u naselju Prečko: Tijardovićeva ulica 6-8 i 10-14, Beethovenova ulica 1-3 te Matetić Ronjgova ulica 2-8", dodali su.

Pročitajte i ovo Dopisnici Dnevnika Nove TV Burna 2021. godina Koji su događaji obilježili godinu iza nas? Dopisnici Nove TV izdvojili najvažnije događaje u svojim krajevima

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strah od kolapsa zdravstva Kako se Europa bori s omikronom? Novi soj prevladava u sve više država, a očekuje se velik rast broja zaraženih

Također pišu da je do puknuća vrelovoda došlo zbog starosti cijevi, točnije zbog korozije cijevi uzrokovana izlijevanjem oborina pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

"Predmetna dionica vrelovoda na kojoj je došlo do puknuća nije bila u obuhvatu radova revitalizacije vrelovodne mreže koji su se provodili ovog ljeta u sklopu projekta ‘Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba", poručili su iz HEP-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene