Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Problemi zbog bure

Policija ima važno upozorenje za sve građane Splita: Izbjegavajte ove dvije ulice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pozvala građane da izbjegavaju dvije ulice u Splitu.

Iz splitske policije stiglo je upozorenje za sve građane koji se kreću Ulicom slobode i dijelom Mažuranićevog šetališta.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Naime, uslijed jakog vjetra sa zgrade u Ulici slobode u Splitu, tzv. Doma mladih, odvajaju se i padaju veliki komadi lima. Policija upozorava građane da ne idu na navedenu lokaciju te da u prometu koriste druge cestovne pravce.

Ovo se posebno odnosi na Ulicu slobode i dio Mažuranićevog šetališta.

Split se od petka bori s orkanskom burom koja bilježi rekordne u jačini vjetra, a policija je zabilježila brojne dojave o šteti na objektima i vozilima.

Tijekom noći je na području Grada Splita, evidentiran veliki broj dojava vezano uz rušenju stabala na cestu, oštećenja vozila, oštećenja prozora na objektima, oštećenja uslijed udara kontejnera i slično, a sve zbog jakog vjetra.

Policajci su s vatrogascima cijelu noć bili na terenu. Do ovog trenutka nema informacija o eventualnim ozlijeđenim osobama u nevremenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene